Activiteiten in de omgeving

Boerderij De Peelakker ligt in de Walsberg, buiten de bebouwde kom van het dorp Deurne in Noord-Brabant, dichtbij de dorpen Milheeze, De Rips en Bakel.
U kunt wandelen in diverse bossen in de buurt: Het Zandbos met natuurspeeltuin, natuurgebied Stippelberg en de Walsbergse bossen.
Op de grens van Deurne en Walsberg ligt een prachtig kasteelpark, met : De Vlier(beekje), de Watermolen, de Kasteelruïne-, dierenweide, De Parkboerderij, het Dinghuis met restaurant, Natuur- en milieu-educatiecentrum De Ossenbeemd.
Op de grens van Walsberg en Milheeze (Gemeente Gemert/Bakel) ligt de ecologische verbindingszone en meanderende Kaweise Loop, die uitmondt in de Aa richting Helmond.
Er is een ommetje (route over zandweggetjes) gerealiseerd in april 2020 in de Walsberg. Deze wandelroute loopt langs onze Boerderij en langs een theetuin, boerderijwinkel Manders, een zichtstal op varkensbedrijf Het Spekrijt met zorgfunctie, Wilgershof: Hier is de Peelrandbreuk te zien en een strokenlandschap met bomenrijen.

Bossen

Het Zandbos

De Wiemel

De Wiemel

Pretparken

Zwemmen

Nederheide

Centerparcs Het Meerdal

De Limburgse Peel

Pin It on Pinterest