De Grupstal

Reserveer een tweepersoonskamer tegen een lage prijs

Betaalbaar en comfortabel overnachten

Onze Grupstal

Wilt u betaalbaar en comfortabel overnachten? Dat is mogelijk in onze gerenoveerde Grupstal. De naam Grupstal stamt af van het vroegere gebruik van deze locatie. Een grupstal is een oud type stal voor rundvee. Bij dit type stal staan runderen vastgebonden naast elkaar. Achter de koeien loopt een zogeheten ‘grup’, waarin urine en mest wordt opgevangen en afgevoerd. Dit type stal komt tegenwoordig nog maar weinig voor in Nederland. Onze algemene verblijfsinformatie zoals huisregels, aankomst- en vertrektijden vindt u hier.

Kamerindeling

Momenteel is de Grupstal ingericht met twee kamers van 12 m². De kamers zijn vernoemd naar de moeders van Gerard en Franca, respectievelijk Bertha en Riek. Bertha’s kamer is voorzien van twee éénpersoons bedden en Riek’s kamer is voorzien van één tweepersoons bed. De bedden zijn bij aankomst volledig opgemaakt. Handdoeken zijn optioneel tegen betaling. 

Bertha’s Kamer

Bertha's Kamer

Riek’s Kamer

Riek's Kamer

Sanitaire voorzieningen

 Beide kamers zijn niet voorzien van eigen sanitair. Gasten kunnen gebruik maken van gedeelde toiletten en douches in Honk ’t Weidezicht. Deze ruimte ligt tegenover de Grupstal en wordt gedeeld met gasten van de Pipowagen en de Hooiberghutten. 

Boek een kamer in de Grupstal!

Pin It on Pinterest