Reserveren & Contact

Boek een originele Hooiberghut, de Pipowagen of een kamer in de Grupstal 

Wij verheugen ons op uw komst naar Brabant!

Onze voorkeur gaat uit naar online reserveren met het boekingsysteem hier onder. Dit systeem wordt mogelijk niet ondersteund door Internet Explorer. Mocht u ongemakken tegenkomen kunt u ons uiteraard telefonisch of per mail bereiken.

Hieronder kunt u uw gewenste accommodatie boeken, slechts één per boeking. Wanneer u het gewenste verblijf heeft geselecteerd wordt u doorverwezen naar de artikelen die u wilt toevoegen aan uw boeking. Hier worden automatisch de schoonmaakkosten aan toegevoegd indien deze van toepassing zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om een handdoeken of linnen pakket bij te boeken. Het handdoekenpakket bevat één grote en twee kleine handdoeken, het linnenpakket een dekbed en overtrek. Bij aankomst zullen de bedden, inclusief kussen en sloop, voor u zijn opgemaakt. Bij de Pipowagen en de kamers in de Grupstal zijn de linnenpakketten inbegrepen, deze beschikken dus over volledig opgemaakte bedden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een plek voor uw tent toe te voegen. Tot slot wordt er gevraagd uw persoonlijke gegevens in te vullen.

Zodra u uw aanvraag heeft voltooid zullen wij uw reservering bekijken en vaker wel dan niet bevestigen. U ontvangt van ons een bevestigingsmail. Let op, het kan zijn dat deze in uw ongewenste mails binnenkomt.

Naast de reservering is het ook mogelijk om voor een dag naar keuze een fiets of een ontbijt- en picknickpakket aan te vragen. Dit kan vooraf door contact met ons op te nemen, maar ook ter plekke. Een afbeelding van het ontbijtpakket is te vinden via impressie-media. Wij kijken uit naar jullie komst!

Adres

Kouterdreef 6
5752 PK Deurne

Telefoon

+316 1255 1919

Pin It on Pinterest