De Pipowagen

Origineel overnachten in een echte Pipowagen

Ervaar de charme van een originele Pipowagen!

Onze Pipowagen

Even ‘uit de sleur’ met deze unieke pipowagen! Zin om echt te kamperen, maar dan nèt even anders? Huur de Pipowagen en je maakt het mee!

Ervaar een romantisch weekend of midweek in onze Pipowagen. De wagen is er knus en sfeervol ingericht, met een uitzicht over de weilanden en akkers. U bevindt zich midden in de natuur met grazende koeien, zwaluwen en vlinders in onze tuin.

De pipowagen is ideaal om uw partner te verwennen met een bijzondere overnachting op een prachtige locatie. Onze algemene verblijfsinformatie zoals huisregels, aankomst- en vertrektijden vindt u hier.

Inrichting Pipowagen

De Pipowagen bevat een volledig opgemaakt Queensize bed, een inklapbaar tafeltje met twee bankjes en een minikoelkastje. De Pipowagen beschikt niet over eigen sanitaire voorzieningen maar gasten kunnen gebruik maken van gedeelde toilet en douche in Honk ’t Weidezicht.

Sanitaire voorzieningen

Onze sanitaire voorzieningen zijn slechts een steenworp verwijderd van de Pipowagen. Het gedeelde gebouw biedt twee douches, twee toiletten en een MIVA (Mindervaliden) toilet en douche, alles binnen handbereik op minder dan 50 meter afstand. U deelt het gebouw met de gasten van andere accommodaties.

Boek de Pipowagen!

Pin It on Pinterest