reserveren & contact

Boek een originele hooiberghut, de pipowagen of een campingplaats

Wij verheugen ons op uw komst naar Brabant!

Onze voorkeur gaat uit naar online reserveren met het boekingsysteem hier onder. Dit systeem wordt mogelijk niet ondersteund door Internet Explorer. Mocht u ongemakken tegenkomen kunt u ons uiteraard telefonisch of per mail bereiken.

Hieronder kunt u uw gewenste accommodatie boeken, slechts één per boeking. Indien u meerdere hutjes wil boeken vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons. Wanneer u het gewenste verblijf heeft geselecteerd wordt u doorverwezen naar de artikelen die u wilt toevoegen aan uw boeking. Zo is er de mogelijkheid om een handdoeken of linnen pakket bij te boeken. Het handdoekenpakket bevat één grote en twee kleine handdoeken, het linnenpakket een dekbed en overtrek. Daarnaast is er de mogelijkheid om een plek voor uw tent toe te voegen. Tot slot wordt er gevraagd uw persoonlijke gegevens in te vullen.

Zodra u uw aanvraag heeft voltooid zullen wij uw reservering bekijken en vaker wel dan niet bevestigen. U ontvangt van ons een bevestigingsmail. Let op, het kan zijn dat deze in uw ongewenste mails binnenkomt.

Naast de reservering is het ook mogelijk om voor een dag naar keuze een fiets of een ontbijt- en picknickpakket aan te vragen. Dit kan vooraf door contact met ons op te nemen, maar ook ter plekke. Een afbeelding van het ontbijtpakket is te vinden via impressie-media en de kosten van dit pakket zal ongeveer €10,- p.p. zijn. Wij kijken uit naar jullie komst!

Adres

Kouterdreef 6
5752 PK Deurne

Telefoon

+316 1255 1919
0493 311404

Pin It on Pinterest