WoW op de Peelakker

Franca Louwers
19 mei 2023
WoW op de Peelakker

Sport staat binnen de familie Louwers hoog op het lijstje. Franca en Gerard hebben in hun jongere jaren fanatiek gehandbald en dit fanatisme is volledig overgenomen door de kinderen. Binnen het gezin wordt nog altijd fanatiek gevoetbald en gehockeyd. Blessure opgelopen bij het sporten? Geen probleem! Zoon Tom en dochter Kim zitten in de fysiotherapie! Daarnaast geeft Kim bootcamp lessen, en dit doet ook zo af en toe ook op de boerderij; Boerenbootcamp!

De gasten van afgelopen weekend hebben zich ook in het zweet gewerkt met zo’n Boerenbootcamp. Dit keer was Kim verhinderd, maar vandaag hadden we bijzonder bezoek! Frank Derks, één van de medeoprichters van Workout on Wheels, bezocht onze boerderijcamping om de gasten te voorzien van een sportieve workout. Frank is al vanaf jongs af aan bezig met sport waar hij zich op de middelbare school zich verder in heeft verdiept. Hij heeft onder andere de opleidingen sport en beweging, fitnesstrainer, sportmassage, sportverzorging en podotherapie afgerond. Daarnaast heeft hij al meerdere jaren praktijkervaring door verschillende stages en banen bij sportscholen, fysiotherapeuten en podotherapeuten. Echter, lekker voor een groep staan en samen sporten, daar geniet hij het meest van! Vandaar dat wij hem uitnodigden om onze gasten te voorzien van een fanatieke workout!

Wij hebben erg genoten van de inzet van zowel de gasten als van Frank, en als het aan ons ligt is de samenwerking dan ook een groot succes geweest!

Franca heeft als wens mensen de mogelijkheid te bieden om onder begeleiding te komen sporten op de boerderijcamping. De focus ligt voornamelijk op ouderen, mindervalide en mensen met een beperking. Bij de afgeronde en lopende verbouwingen wordt continue gedacht aan de benodigdheden voor deze doelgroepen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, schroom niet om contact op te nemen!

Pin It on Pinterest