Honk ’t Weidezicht is beschikbaar!

Franca Louwers
18 september 2023
Honk ’t Weidezicht is beschikbaar!

Eind april lieten wij jullie weten druk bezig te zijn met de verbouwing van de gemeenschappelijke ruimte. Destijds is de prognose geweest jullie hier in augustus te mogen ontvangen. We hebben met man en macht gewerkt om deze planning te realiseren en via deze weg willen we jullie een update geven betreft de werkzaamheden.

In mei heeft Dirk, in samenwerking met Mark, de elektrische installatie aangelegd en de wanden voorzien van gipsplaten. De eerste lampen, zowel binnen en buiten, brachten een leuke boerderijsfeer in en rondom de ruimte. Vervolgens heeft schilder Mike met collega’s begin juni de wanden gladgestreken, strak geschuurd en voorzien van een laagje witte verf. De lounge ruimte begint nu echt vorm te krijgen en we hebben als gezin hier ook op geproost!

Eén van de voornaamste toevoeging van de ruimte zijn de sanitaire voorzieningen. Dirk heeft samen met met Loodgieter Egbert en tegelzetters Ramon en zijn collega in juli veel energie gestoken in het klaarstomen van de 2 douches en 2 toiletten. Het MIVA-toilet verwachten we in november gereed te hebben. Franca heeft regelmatig, met grote waardering namens het gezin, de harde werkers voorzien van een hapje en een drankje. Na de bouwvak vakantie zijn de puntjes op de i gezet waarna Mike met zijn collega’s ook deze ruimtes voorzien heeft van een likje verf.

Ondanks dat de inrichting hier en daar nog vorm gegeven moeten worden, heeft Eric Snijders ons een eerste voorzet gegeven. Eric heeft speciaal voor ons een prachtig schilderij met kraanvogels uit de Peel gemaakt, welke een centraal plekje in de ruimte heeft gekregen.

Kortom, we willen jullie bij deze verwelkomen in onze nieuwe gemeenschappelijke ruimte: Honk ’t Weidezicht. Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking en onze dank gaat uit naar degene die de verbouwing mede mogelijk hebben gemaakt. We kijken uit naar jullie bezoek!

Pin It on Pinterest