De Peelakker maakt zich klaar voor de zomer

Franca Louwers
28 mei 2024
De Peelakker maakt zich klaar voor de zomer

Boerderij de Peelakker heeft onlangs een mooie stap gezet in het bevorderen van toegankelijkheid voor alle kampeerliefhebbers. Met trots kunnen we vermelden dat we beschikken we over een mindervalide (MIVA) badkamer met toilet en douche in onze pas geopende gemeenschappelijke ruimte, Honk ’t Weidezicht. Deze toevoeging maakt het voor mindervaliden mogelijk om ook te genieten van een overnachting op de boerderij.

De installatie van de MIVA-badkamer is een stap in de richting van volledige toegankelijkheid, zodat ook mensen met een beperking kunnen genieten van de rust en natuur van onze locatie.

Naast deze verbeterde toegankelijkheid, breiden we het aanbod van de boerderijcamping uit met een drietal nieuwe kampeerplekken. Tot nu toe konden gasten kiezen tussen sfeervolle hooiberghutten, een gezellige pipowagen en twee comfortabele kamers. Met de toevoeging van de kampeerplekken kunnen bezoekers nu ook hun eigen tent opzetten en genieten van een authentieke kampeerervaring te midden van het boerenleven.

We nodigen iedereen uit om de nieuwe voorzieningen te komen ontdekken en een unieke, ontspannen vakantie te beleven op het boerenland. Of u nu kiest voor een knusse hooiberghut, een kleurrijke pipowagen, een comfortabele kamer, of een plekje voor uw tent, de camping garandeert een onvergetelijk verblijf voor jong en oud, en nu ook voor mensen met een beperking. Wij kijken uit naar de zomer!

Pin It on Pinterest